Bygga utegym

Tåliga utegym för alla väder

Om oss

ETT ALLSIDIGT BYGGBOLAG

Vi är ett byggbolag som fungerar i nätverksform. Vi har ett flertal olika entreprenörer knutna till oss, vilket gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av bygg- och renoveringstjänster. Låt oss bli er kontakt för allt som har med bygg och renovering att göra.

Alla de hantverkare som vi samarbetar med är givetvis certifierade och har de behörigheter som krävs för att få arbeta på respektive område.

Vi har tillgång till allt från arkitekter och snickare till elektriker, rörmokare, plåtslagare, specialister på badrumsrenovering med mera. Vi har de hantverkare du kan tänkas behöva för varje tillfälle.

Ett annat specialområde där vi är verksamma är som sagt utegym. Tack vare vårt samarbete med ett av marknadens ledande företag inom gymutrustning för utomhusbruk, Trainer från Polen. De tillverkar utrustning som lever upp till gällande europeisk säkerhetsstandard för träningsredskap och de är gjorda för att tåla att stå ute i ur och skur i många år.

När ni väljer oss för att bygga ert utegym kan ni vara säkra på att få en attraktiv utemiljö med väl genomtänkt design och där allt är installerat korrekt så att gymmet blir säkert för alla. Vi ser till att projektet genomförs med högsta kvalitet och alltid med kundens bästa i sikte.

Som byggbolag lägger vi stor vikt vid att möta kundens förväntningar och önskemål. Vi handplockar de hantverkare som behövs för respektive projekt. Det gör att vi kan ta oss an såväl små som stora projekt. Hör av er till oss idag så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.

Utegym med säkra träningsredskap - vi har lösningarna!